zwembad 4x8

Inmeet service

Tijdelijk gratis, na akoord offerte

Je folie, winterafdekking, lamellendek of zwembad overkapping  inmeten is een precieze klus. Het is belangrijk om goed in te meten, zodat je weet dat het exact past. Laat je meetwerk over aan de vakman van de Inmeetservice. Dan weet je zeker dat het past en sta je niet voor verassingen.   

Montage

Altijd alles vakkundig gemonteerd:

Wij hebben een montageservices op touw gezet. Wat zijn de aandachtspunten? Allereerst kan je de montageservice alleen afnemen in combinatie met onze producten uit de webshop. de montage wordt uitgevoerd door een van onze partners. in de leveringsvoorwaarden staat duidelijk aangegeven wat eventuele voorwaarden of mitsen en maren zouden zijn. Daarnaast is montage mogelijk in Nederland, Belgie en Duitsland. 

Pomp Revisie

Wij zijn van alle markten thuis!

Van een eenvoudige pomp reparatie tot uitgebreide complete revisie het is allemaal mogelijk in onze uitgebreide werkplaats. Door onze merkonafhankelijkheid hebben wij vele alternatieven voor onderdelen en reparaties. Wij bieden u een totaal concept aan als  u op zoek naar een reserveonderdeel voor uw zwembadpomp zoals Pompdeksels, filter mandje,  pomphuis enz wij leveren alle mogelijke onderdelen om zwembadpompen te herstellen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u uw droom waarmaken?

Bent u op zoek naar een erkend bedrijf voor zwembaden? Of hebt u gewoon een leverancier nodig waarop u kunt vertrouwen? Dan bent u hier op het juiste adres!

Telefoonnummer

+31 0475 - 712094

Winkelwagen
Scroll naar top